Edilkamin Elite kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fatüzelésű kályha, az EVOLUTION LINE család tagja, teamelegítővel. Külső megjelenését modern vonalúvá teszi a festett fémburkallttal kombinált szürke kerámia díszítés. Kétféle típ Teljes leírás >

Termékleírás

Fatüzelésű kályha, az EVOLUTION LINE család tagja, teamelegítővel. Külső megjelenését modern vonalúvá teszi a festett fémburkallttal kombinált szürke kerámia díszítés. Kétféle típus: természetes légáramlással vagy ventillátoros rásegítéssel. A ventillátoros modellek meleg levegője elcsatornázható szomszédos helységekbe, az erre a célra gyártott KIT szerelvényegység beszerelésével. A készülék frontrésze teljes egészében öntvény.

Szürke acél oldalak, szürke kerámia fedlap és díszítés

szélesség cm N V
mélység cm 53 53
magasság cm 115 115
fűtőanyag fogyasztás (fa) Kg/h 3,5 3,5
potenza resa kW 9,6 9,7
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 15 15
külső levegő beveztés keresztmetszete cm² 200 200
súly kg 192 198
felfűthető légtér (előírt szigetelés mellet) m³ 260 270

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
9.7 kW
Befűthető légtér
270 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Elite kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Elite kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.