Edilkamin Cristal Double kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kétarcú tűztér, acélköpennyel burkolt ECOKERAM® minőségű kerámia égéstérrel. A tűz két oldalról is táplálható a tűztérnyílásokon keresztül. Kerámiaüvege több napos használat Teljes leírás >

Termékleírás

Kétarcú tűztér, acélköpennyel burkolt ECOKERAM® minőségű kerámia égéstérrel.
A tűz két oldalról is táplálható a tűztérnyílásokon keresztül. Kerámiaüvege több napos használat után is tiszta marad. Alacsony fafogyasztás mellett is garantált a magas hőhozam.
A meleg levegő cirkulációja természetes módon történik, a felmelegedett levegő az opcióként választható kit 2 flexibilis csövén keresztül elcsatornázható.

választható burkolatok

Műszaki adatok min/max
szélesség cm 98
mélység cm 67
magasság cm 147
tűztér nyílás (L x P x H) cm 68x37x60
hőteljesítmény kW 5/12
hatásfok % 68
fűtőanyag fogyasztás (fa) kg/h 1,6/4
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 25
Ø külső levegő beszívás cm 20
súly kg 343
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 315

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
12 kW
Befűthető légtér
315 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Cristal Double kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Cristal Double kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.