Edilkamin Cristal 90 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt kandalló rendkívül nagy tűztér nyílással, ECOKERAM® minőségű kerámiával bélelt égésterét lemezköpeny veszi körül. Ez a modell a különlegesen nagy tűzpanorámával még kel Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt kandalló rendkívül nagy tűztér nyílással, ECOKERAM® minőségű kerámiával bélelt égésterét lemezköpeny veszi körül.
Ez a modell a különlegesen nagy tűzpanorámával még kellemesebb milliőt teremt. Autonom módon működtethető modell, mely több helyiség fűtésére is alkalmas, folyamatosan jelentős hőtermelést működést garantálva. Kerámiaüvege több napos használat után is tiszta marad; Jelentős hőhozama mellett, fafogyasztása alacsony.
A meleg levegő cirkuláció természetes légáramlással vagy ventillátoros rásegítéssel működhet. Az opcióként választható kit 4 flexibilis csövén keresztül elcsatornázható a felmelegedett levegő.

választható burkolatok

Műszaki adatok min/max
szélesség cm 112
mélység cm 65
magasság cm 168
tűztér nyílás (L x P x H) cm 82x34x72
hőteljesítmény kW 5/13
hatásfok % 71
fűtőanyag fogyasztás (fa) kg/h 1,6/4,5
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 25
Ø külső levegő beszívás cm 20
súly kg 368
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 340

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
13 kW
Befűthető légtér
340 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Cristal 90 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Cristal 90 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.