Edilkamin Cristal 45 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt kandalló rendkívül nagy tűztér nyílással, ECOKERAM® minőségű kerámiával bélelt égésterét lemezköpeny veszi körül. Függőlegesen elnyúló modell különleges különleges fo Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt kandalló rendkívül nagy tűztér nyílással, ECOKERAM® minőségű kerámiával bélelt égésterét lemezköpeny veszi körül.
Függőlegesen elnyúló modell különleges különleges formába öntve, működés közben óriási fénycsóvával gyönyörködtet, magas hőhozammal kényeztet. Kerámiaüvege több napos használat után is tiszta marad; Jelentős hőhozama mellett, fafogyasztása alacsony.
A meleg levegő cirkuláció természetes légáramlással vagy ventillátoros rásegítéssel működhet. Az opcióként választható kit 2 flexibilis csövén keresztül elcsatornázható a felmelegedett levegő.

választható burkolatok

Műszaki adatok min/max
szélesség cm 68
mélység cm 64
magasság cm 161
tűztér nyílás (L x P x H) cm 37x35x78
hőteljesítmény kW 5/10,5
hatásfok % 78
fűtőanyag fogyasztás (fa) kg/h 1,6/3,5
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 20
Ø külső levegő beszívás cm 20
súly kg 260
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 275

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10.5 kW
Befűthető légtér
275 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Cristal 45 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Cristal 45 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.