Edilkamin Classica Plus kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Pellet kályha öntvény ajtóval és meleg levegő kivezető ráccsal, 3-féle színben kapható kerámia oldalakkal és frontális intarziával: bordó, bőr vagy pergamen. Elcsatornázható verzió, Teljes leírás >

Termékleírás

Pellet kályha öntvény ajtóval és meleg levegő kivezető ráccsal, 3-féle színben kapható kerámia oldalakkal és frontális intarziával: bordó, bőr vagy pergamen.

Elcsatornázható verzió, amely a ventillátoron keresztül lehetővé teszi, hogy egy közeli (kit 12) vagy egy távoli (kit 12 bis) helységbe is eljusson a meleg levegő.

• Vermiculit égőtér
• Szinoptikus panel kijelzővel

OPCIÓ
• Távirányító
• Kit 12/12 bis a meleg levegő elcsatornázásához


Műszaki adatok min/max
szélesség cm 51
mélység cm 56
magasság cm 95
hasznos teljesítmény kW 2,4/8
hőhozam % 91,5
fűtőanyag fogyasztás (pellet) kg/h 0,6/1,6
tartály kapacitása kg 15
autonomia h 6,5/20
Ø füstcső csatlakozás cm 8
Ø külső levegő beszívás cm 4
súly kg 153
felfűthető légtér (előírt szigetelés esetén) m³ 210

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Pellet tüzelésű
Teljesítmény
8 kW
Befűthető légtér
210 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Classica Plus kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Classica Plus kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.