EdilKamin Idro 100 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

IDRO 100 vízteres kandalló nagy vastagságú acéllemezből, mely képes az egész ház radiátoros fűtési- és használati melegvíz rendszerét ellátni. Az Idro 100 kétféle változata: hagyomá Teljes leírás >

Termékleírás

IDRO 100 vízteres kandalló nagy vastagságú acéllemezből, mely képes az egész ház radiátoros fűtési- és használati melegvíz rendszerét ellátni. Az Idro 100 kétféle változata: hagyományos zsanéros ajtószárnyakkal vagy oldalra betolható ajtószárnyakkal felszerelt. Falsíkra vagy sarokba egyaránt beépíthető.
Műszaki adatok:

Cikkszám: EDI_430380

Gyártmány: Edilkamin

Típus: Idro

Tömeg: 250 kg

Funkció: kandalló

Elhelyezés: álló

Elrendezés: függőleges

Kialakítás: beépítendő

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét Vízteres kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
27 kW
Befűthető légtér
705 m3

Az olcsó.hu EdilKamin Idro 100 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy EdilKamin Idro 100 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.