Eco Class Heaters EM 1500A elektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Közeleg a tél, és fel kell készülnöd rá! Ezért hoztuk el neked a szenzációs Eco Class Heaters EM 1500A elektromos micathermic kandallót! Az érdekes és elegáns micathermic kandalló meleg Teljes leírás >

Termékleírás

Közeleg a tél, és fel kell készülnöd rá! Ezért hoztuk el neked a szenzációs Eco Class Heaters EM 1500A elektromos micathermic kandallót! Az érdekes és elegáns micathermic kandalló meleg és meghitt légkört fog teremteni otthonodban. Van egy panele melyben hamis LED láng ég, pont mint a kandallókban! Csendes, többoldalú hőáramlással, szabályozható hőfokkal és lánggal. Könnyedén felszerelhető a falra vagy elhelyezhető a földön is (tartalmaz kerekeket, szegeket és csavarokat mindkét lehetőségre). Ez az elektromos kandalló a Thermic Dynamics egyik legjobb minőségű kandallója! Méretei: kb. 71 x 54 x 7 cm. 4 kerék (kb. 4,5 cm átmérő x 3,5 cm szélesség). Teljesítmény: 1500 W. Feszültség: 220-240 V. Frekvencia: 50 Hz.

Gyártó
Eco Class Heaters
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
1.5 kW

Az olcsó.hu Eco Class Heaters EM 1500A elektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eco Class Heaters EM 1500A elektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.