Eco Class Heaters EF 2000W eektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kétségkívül ez a legjobb falra szerelhető elektromos kandalló a piacon! Az Eco Class Heaters EF 2000W elektromos micathermic kandalló combinesösszekapcsolja a fő egységet egy ívelt, edzett ü Teljes leírás >

Termékleírás

Kétségkívül ez a legjobb falra szerelhető elektromos kandalló a piacon! Az Eco Class Heaters EF 2000W elektromos micathermic kandalló combinesösszekapcsolja a fő egységet egy ívelt, edzett üvegpanellel, és tartalmazza a falra szereléshez szükséges tartozékokat. Tökéletes arra, hogy otthonodnak dekoratív és funkcionális hatást kölcsönözzön, hiszen hőt termel és valósághű lángot biztosít. Jár hozzá egy távirányító is (2 x 1,5V AAA elem, tartozék) a láng és a hőfok szabályzásához. Használata teljesen biztonságos, rendelkezik beépített túlmelegedés védelemmel és CE jelöléssel. Ez a micathermic elektromos kandalló tökéletes arra, hogy az év bármely napján páratlan légkört teremtsen, hála annak, hogy lángja hővel vagy anélkül ig éghet, így minden évszakban élvezetet nyújt!

Műszaki adatok:

Lánghatás
Állítható hőteljesítmény és láng intenzitás
Túlmelegedés védelem
Méretei: kb. 82 x 56 x 17 cm
Súlya: kb. 13,70 kg
Teljesítmény: 2000 W
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50 Hz

Gyártó
Eco Class Heaters
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
2 kW

Az olcsó.hu Eco Class Heaters EF 2000W eektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eco Class Heaters EF 2000W eektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.