Eco Class Heaters EF 1200W elektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy elegáns és kiváló teljesítményű elektromos kandallót keresel? Az Eco Class Heaters EF 1200W elektromos micathermic kandalló egy lenyűgöző, szabadon elhelyezhető elektromos kandalló fes Teljes leírás >

Termékleírás

Egy elegáns és kiváló teljesítményű elektromos kandallót keresel? Az Eco Class Heaters EF 1200W elektromos micathermic kandalló egy lenyűgöző, szabadon elhelyezhető elektromos kandalló festett fa kerettel. Kézi működtetésű, láng-és rönk hatású. Ez az elektromos kandalló rendelkezik CE jelöléssel és beépített túlmelegedés védelemmel. No-hő funkciójának köszönhetően dekorációs elemként is használható.

Jellemzők:

Lánghatás
Túlmelegedés védelem
Kb. méretei: 33 x 28 x 16 cm
Kb. súlya: 6.45 kg
Teljesítmény: 1200 W
Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50 Hz

Gyártó
Eco Class Heaters
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
1.2 kW

Az olcsó.hu Eco Class Heaters EF 1200W elektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Eco Class Heaters EF 1200W elektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.