Celsius Delta kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Celsius Delta kandalló egy 8 kW teljesítményű tűztérrel ellátott fa-, és széntüzeléssel egyaránt használható mobil kandalló ( vagy burkolat nélküli kályha), mely ésszerű használ Teljes leírás >

TermékleírásA Celsius Delta kandalló egy 8 kW teljesítményű tűztérrel ellátott fa-, és széntüzeléssel egyaránt használható mobil kandalló ( vagy burkolat nélküli kályha), mely ésszerű használattal egy 60 nm alapterületű (normál belmagasságú) helyiség jó hatásfokkal (70-75 %) való fűtését biztosítja.

A Delta mobil kandallóhoz felhasznált alapanyagok (öntvények, samott tégla, hőálló üveg) egytől egyig tanusítvánnyal rendelkező, jó minőségű, tartós anyagból készültek. A gondos technológiával összeállított, üzem közben sokoldalúan bevizsgált (füstgáz kvalitás, kályhatest hőleadás-hatásfoka, ideális üzemeltetési határok, egyes alkotóelemek viselkedése tartós üzem esetén, kálytest átforrósodása különböző pontokon stb.) az Európai Unió által előírt normáknak teljes mértékben megfelelő minősítésű.

Termék részletes ismertetése:

Mobil kandalló
Fa-és széntüzeléssel egyaránt használhaó
Kiváló minőségű alapanyagok
Jó hatásfok
Gondos technológiával összeállított


Gyártó
Celsius
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
8 kW
Befűthető légtér
180 m3

Az olcsó.hu Celsius Delta kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Celsius Delta kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.