Kárpát-medence dombortérkép Magyar Honvédség 66x48


4.500 Ft

Kárpát-medence domborzata domborított térkép, Kárpát-medence 3D-s térkép, Kárpát-medence domborított térkép. Falikép, falitérkép, 3 D-s falra szerelhető térkép, dombortérkép. Falik Teljes leírás >

Boltok és árak

Kárpát-medence dombortérkép Magyar Honvédség 66x48 cm  

Szállítási ár és információk:
Személyes átvétel 1113.Bp.Villányi út 52. Futáros kiszállítás általában 1-2 munkanap alatt.


Termékleírás

Kárpát-medence domborzata domborított térkép, Kárpát-medence 3D-s térkép, Kárpát-medence domborított térkép. Falikép, falitérkép, 3 D-s falra szerelhető térkép, dombortérkép. Falikép, falitérkép, 3 D-s falra szerelhető térkép, dombortérkép.

Az olcsó.hu Kárpát-medence dombortérkép Magyar Honvédség 66x48 cm árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kárpát-medence dombortérkép Magyar Honvédség 66x48 cm vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások