Szakácskönyvek, gasztronómia

Találatok száma: 239 db / 8 oldalon
termék kép nagyítás

Vanessa Kimbell: Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret

Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékjeA szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékjeA szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lajos Mari: 99 sós finomság

"Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb "katalizátor", amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az édességekbe is kell egy-két csipet só, sőt a brazilok a frissen őrölt kávé tetejére is szórnak belőle, hogy kiteljesedjen az aromája: különösnek tetszhet, de a keserű és a sós íz együttese édeskés összhatásként jelentkezik ízlelőbimbóinkon. Újabb kutatások szerint a só a csokoládéhoz hasonlóan endorfint, "Só nélkül nincsen ízletes étel. Ez az egyik legfőbb "katalizátor", amely karmesterként kihozza, helyre teszi, kiegyensúlyozza a táplálékainkban rejlő élvezetes ízeket. Még az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Agnes Prus: Hull a pelyhes... - 24 adventi aprósütemény és keksz

Minden évben örömmel várjuk a karácsonyi időszakot és izgatottan az első havat. Ha kipillantunk az ablakon, hosszú téli sétákról álmodozunk; táncoló pelyhekről és a fehér karácsonyról.A kis adventi nassolnivalók sem hiányozhatnak! Megédesítik számunkra a hideg évszakot és csodálatos illattal töltik meg a konyhát.Lágyan hull a porcukor az édes nyalánkságokra, puha kókuszpelyhek borítják be a finom édességet és hófehér cukoröntet díszíti a házi sütésű finomságokat.A könyv a legjobb recepteket Minden évben örömmel várjuk a karácsonyi időszakot és izgatottan az első havat. Ha kipillantunk az ablakon, hosszú téli sétákról álmodozunk; táncoló pelyhekről és a fehér karácsonyról.A kis adventi » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Borbás Marcsi: A sűrűje 2.

"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét képezik mindennapjainknak, emellett pedig a szeretteinkkel töltött órák emlékének őrzői. Ezeket a recepteket már nagyanyáink is készítettek, majd továbbadták gyermekeiknek, végül mi is megtanultuk az elkészítésüket, és ma már mi szerzünk örömet velük.Amikor egy család együtt eszik, a vidám "Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi konyha kedvenceivé válnak és a családok asztalára kerülnek. Ezek az ételek szerves részét » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Borbás Marcsi: Magyarország finom - Szívem csücske ország sarka

"Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások a magyar gasztronómia nagy utazójától." "Borbás Marcsi érzelmekkel átszőtt új könyvében azokra a tájakra kalauzolja az olvasót, melyekhez szoros szálakkal kötődik. Ízes ételek, lenyűgöző képi világ, személyes vallomások a magyar » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bordás Mihály: Erdélyi finomságok könyve

Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal.A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a vinettekrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal.A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Csákvári Péter - Pelyvás Alex - Szatmári Ferenc: Mentes konyha

Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni az étrendünkből. A Mentes konyha magazin szakácsai a lap hasábjain olyan, finomabbnál finomabb vegetáriánus, húsos és édességrecepteket osztanak meg velünk hónapról hónapra, amelyek többféle érzékenységet kiváltó öszetevőtől is mentesek. Ebben a könyvben a magazin három állandó szerzője, Csákvári Péter, Pelyvás Enni az egyik legjobb dolog az életben. Erről az élvezetről akkor sem kell lemondanunk, ha ételérzékenység vagy egyéb ok miatt valamely alapanyagot vagy összetevőt szeretnénk kiiktatni az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Napoleon Hill A teljes gondolkodj és gazdagodj könyv 1db

A legismertebb és legnagyobb hatású könyv, amelyet valaha a sikerről írtak.Édesvíz Kiadó, 2016; Napoleon Hill könyve a siker eléréséről. A legismertebb és legnagyobb hatású könyv, amelyet valaha a sikerről írtak.Édesvíz Kiadó, 2016; Napoleon Hill könyve a siker eléréséről. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor

A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljunk a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig támogassuk abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat segíthetik. A Winelovers szakmai csapata otthonosan mozog a magyar borok világában; az általunk rendezett nagykóstolókat A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Főzzünk együtt Magyarország! - A világ legnagyobb receptoldala

A Cookpad a világ legnagyobb receptoldala, a magyar oldalnak a Facebookon több mint félmillió követője van. A legjobb hely, ahol az amatőr szakácsok megoszthatják receptjeiket, és ötleteket meríthetnek. A Cookpad egy biztonságos közösségi felület biztosít, ahol recepteket kereshetünk, elmenthetjük a kedvenceinket és közzétehetjük a saját ételeinket, fotókkal együtt. Továbbá, a privát chat használatával, azonnal megoszthatjuk a recepteket ismerőseinkkel is. A Cookpad most 11 ezer beküldött recept A Cookpad a világ legnagyobb receptoldala, a magyar oldalnak a Facebookon több mint félmillió követője van. A legjobb hely, ahol az amatőr szakácsok megoszthatják receptjeiket, és ötleteket » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei - Fenséges fogások növényi alapon

Amióta világ a világ, az ember kíváncsian keresi "a titkot" - legyen szó egy távoli ország kincseiről, egy ismeretlen fűszerről vagy egy mosolyról, amely egy sokat ígérő új kapcsolat kezdete lehet. A két legnagyobb "titok" pedig, amit olyan sokan keresnek - és ezt a Google is alátámasztja - a boldogság és a mennyei ételek receptjei. Én is ezeket kutatom, amióta élek, tapasztalok, utazom, írok, főzök - és időről időre megosztom, mi mindent találtam út közben. Most épp 108 Amióta világ a világ, az ember kíváncsian keresi "a titkot" - legyen szó egy távoli ország kincseiről, egy ismeretlen fűszerről vagy egy mosolyról, amely egy sokat ígérő új kapcsolat kezdete » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Ingrid Fröhwein - Eva Maria Lipp: Házi kenyerek, péksütemények - Eredeti - Természetes - Házi

A könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad a különböző sós, édes és zöldséges töltelékekre is.A tartalombólGabonafajták, lisztek tulajdonságaiTésztakészítés lépésről lépésreHasznos sütési tanácsok és ötletekEgyszerű receptek a hétköznapokra és ünnepekre A könyv megmutatja, hogyan készíthetünk egyszerű, változatos, pikáns kenyeret, bagettet, bármilyen péksüteményt. Megismertet formázási technikákkal (pl. a tészta csavarása vagy fonása) és ötleteket ad » Termék lap
 
termék kép nagyítás

J.-F. Mallet: Simplissime - A világ legegyszerűbb szakácskönyve

Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket készíthetünk, sőt elkápráztathatjuk a környezetünket anélkül, hogy órákat töltenénk a konyhában.Ez a könyv olyan egyszerű, mint a svéd bútor összeszerelési útmutatója: 2-6 fényképpel ábrázolt hozzávaló, néhány soros leírás, és az étel megfő magától... Ennyi az Ebben a könyvben olyan gyors és könnyű, mindennapi recepteket osztok meg, amelyek között mindenki talál kedvére valót. Az egyszerű hozzávalóknak és az íztársításoknak köszönhetően finom ételeket » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Gabriele Gugetzer - Angele Waltraud: Marmelád - Lekvárok, csatnik és más finomságok

Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan szakértelmének köszönhetően. Waltraud Angele saját allgäui birtokán gazdálkodik, és családi hagyományként őrzi a befőzés titkait, Gabriele Gugetzer pedig 26 szakácskönyv szerzőjeként jól tudja, miként kell közérthetően továbbadni e gazdag ismereteket.A tartalomból: Az alapok - Így minden lekvár sikerülni fog! Mennyei csemegék Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és gyümölcsrecepteket kínál, amelyeket még a kezdők is könnyen elkészíthetnek, a szerzők páratlan szakértelmének köszönhetően. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Hémangi Dévi Dászi: Népek konyhája - Vegetáriánus receptek a nagyvilágból

Hémangi legújabb könyve a népek konyháiban kalandozik el, s egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról. De nem csupán napjaink ,,legnépszerűbb" konyháiból válogat: az olasz, indiai konyha mellett Marokkótól Hollandiáig, Lengyelországtól Oroszországig barangolhatja be az olvasó az ízek világát - könnyen, hazai alapanyagokból is megvalósítható receptek révén. A szerző, ahogy tőle már megszokhattuk, Hémangi legújabb könyve a népek konyháiban kalandozik el, s egy-egy jellegzetes vagy éppen kevésbé ismert különlegességgel nyújt ízelítőt a különböző országok, kultúrák gasztronómiai palettájáról. De » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Adorján Éva: Egészséges finomságok - Nyers ételek tej, tojás és glutén nélkül

Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először látva és kóstolva biztosan nem gondolná az Olvasó, hogy ezek a torták és piték, trüffelek és kekszek glutén, tej, tojás és hozzáadott cukor, sőt sütés-főzés nélkül készülnek.A könyv receptjei azonban nem csak ezért különlegesek: egész évben elkészíthetők, és minden alkalomra találunk köztük ínycsiklandó desszerteket az egyszerű, uzsonnára is Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először látva és kóstolva biztosan nem gondolná az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Stahl Judit: Gyors konyha - Receptek 10, 20, 30, 45 perc alatt

Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. "Stahlt főzni" mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra. Ez az új Stahl-szakácskönyv is azoknak szól, akik kevés időt szeretnének eltölteni a konyhában. A receptek többsége 30 perces: ínycsiklandó hétköznapi vacsorák, emlékezetes hétvégi ebédek, előre elkészíthető vendégváró finomságok és tempós levesek, olaszos tészták, különleges melegszendvicsek, egzotikus Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. "Stahlt főzni" mára több százezer családban jelenti azt, hogy gyors, finom és egyszerűen elkészíthető étel kerül az asztalra. Ez az » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tiszta és zöld

Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. E könyvben összegyűjtött pazar receptek nyers, egész zöldségeket, gyümölcsöket, zöldfűszereket, fűszereket és egészséges zsírokat tartalmaznak. Szó szerint egy pohár egészséget készíthetünk belőlük. Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. E könyvben összegyűjtött pazar receptek nyers, egész zöldségeket, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tímea Lorenz: A tortadíszítés alapjai - Karácsonyi tortadekorációk és ötletek minden alkalomra

Kezdő tortadekorálóknak mindent átfogó, tökéletes kiadvány! A könyv igazából az elmúlt 7 évben a tortadíszítő blogon leggyakrabban érkezett kérdésekre ad választ, a dekoráló alapreceptek bemutatására épül, miközben sok sok dekorációs ötletet is bemutat kezdők számára. Kezdő tortadekorálóknak mindent átfogó, tökéletes kiadvány! A könyv igazából az elmúlt 7 évben a tortadíszítő blogon leggyakrabban érkezett kérdésekre ad választ, a dekoráló alapreceptek bemutatására » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Bereznay Tamás: Hungarian Cookbook

Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, amely ideális szuvenír és kiváló ajándék külföldi partnerek számára is. A könyv a hagyományos magyar menüsor szerint oszlik fejezetekre: előételek, levesek, főételek, halételek, egytálételek, édességek stb. A receptek között mindenki kedvencei, a tojásos nokedli és a kovászos uborka receptje mellett Bereznay Tamás első kötetének, a 2009-ben készült Mai magyar konyhának angol nyelvű változata, kibővített és a nemzetközi piacra adaptált tartalommal. Egy modern, kortárs, különleges receptkönyv, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Egytálételek - Exkluzív goodfood kollekció

A rohanós hétköznapokon egyre kevesebb időnk jut főzni. Ugyanakkor egy fárasztó nap után jól esik asztalhoz ülni a családdal és valamilyen finom ételt együtt elfogyasztani. Ilyenkor jönnek jól az egy tálban - vagy éppen tepsiben, serpenyőben, wokban, lábosban - összeállítható ételek. Az ilyen fogások nemcsak azért nagyszerűek, mert viszonylag kevés előkészületet igényelnek, hanem mert mosogatni is csak egy valamit kell utánuk, és miközben az étel sül vagy fő, foglalkozhatunk valami mással. Éppen A rohanós hétköznapokon egyre kevesebb időnk jut főzni. Ugyanakkor egy fárasztó nap után jól esik asztalhoz ülni a családdal és valamilyen finom ételt együtt elfogyasztani. Ilyenkor jönnek jól az egy » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Tésztás finomságok

Az 1x1 Konyha egy olyan színes szakácskönyv sorozat, amely fotókkal illusztrálva segít ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt. Az 1x1 Konyha egy olyan színes szakácskönyv sorozat, amely fotókkal illusztrálva segít ötleteket meríteni a kezdőknek és a konyhában már otthonosan mozgóknak egyaránt. » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Dlusztus Imre: A jó magyar sör

A 2010-es évek jelentős társadalmi jelensége a sörforradalom. A borszínvonal látványos emelkedését követte a pálinka ügyének nemzetközi jogi rendezése és a főzési háttér tisztázása hazai keretek között, amit jelentős minőségi javulást eredményezett. E tendenciákat követte némi késéssel a magyar sör magára találása. Ez a könyv egy országos hálózattal dolgozó kiadó munkája. Célja az, hogy egyrészt általános képet adjon a sörkészítésről, a legismertebb sörtípusokról, a sörök nemzetközi világáról, A 2010-es évek jelentős társadalmi jelensége a sörforradalom. A borszínvonal látványos emelkedését követte a pálinka ügyének nemzetközi jogi rendezése és a főzési háttér tisztázása hazai keretek » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Szabó Jucus: 5 hozzávalós vacsorák

"Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog díjnyertes szerzőjének, legújabb könyve."Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén nincs időd órákon át főzni, nem akarod szétrobbantani a konyhád, de mégis finom, meleg vacsorát tennél az asztalra. Ahogy azt már az 5 éve működő blogomon is megszokhattad, minden recepthez csak 5 hozzávalót használok. Ebben a könyvben összegyűjtöttem 31 vadonatúj receptet, amiből az év minden napján válogatni tudsz. Lehet tavasz, nyár, ősz vagy "Szabó Jucus az 5 hozzávaló blog díjnyertes szerzőjének, legújabb könyve."Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén nincs időd órákon át főzni, nem akarod » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Ferenc pápa asztalánál

Kevesen tudják, hogy Ferenc pápa élelmiszervegyész végzettséget is szerzett, és hogy az étkezés, a főzés fontos szerepet játszik életében. Ez a könyv 40 ízletes ám egyszerű receptet tartalmaz. Roberto Alborghetti, a pápa egyik lelkes életrajzírója pedig olyan történetet tár elénk, amelyből egy eddig ismeretlen pápa képe rajzolódik ki. Kevesen tudják, hogy Ferenc pápa élelmiszervegyész végzettséget is szerzett, és hogy az étkezés, a főzés fontos szerepet játszik életében. Ez a könyv 40 ízletes ám egyszerű receptet tartalmaz. Roberto » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Borbás Marcsi: Édes békeidők

"Ebben a könyvben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze, minden titkot és rafinériát leírtunk. Odafigyelve biztos, hogy sikerülni fog minden egyes édesség.Persze tökéletes sütemény nincs. Nem is ez a cél, hanem a teljes szívvel, minden érzékünkkel magunkba szívott, közösen átélt, tökéletes pillanat. Minden szeretettel végzett munka és őszinte élvezettel lenyelt falat egy kis saját, édes békeidő. Tisztelet a nagy cukrászmestereknek és a régi "Ebben a könyvben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze, minden titkot és rafinériát leírtunk. Odafigyelve biztos, hogy sikerülni fog minden egyes » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Lénárt Gitta: Ünnepi Akciós Lénárt Gitta könyvcsomag!

Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, hogy nekünk is örömet szerezzenek. Ünnepekre szükség van. Az ételkészítés maga is ünnep, különleges kapcsolati élmény, egyfajta párbeszéd, az örömszerzés egy kifinomult módja. Aki készíti, annak az odaadás és kreativitás, aki elfogyasztja, annak pedig a feltétlen elfogadás élményét Az ünnepek megszakítják a hétköznapok egyhangúságát, ilyenkor megpihenünk kicsit, többet vagyunk szeretteinkkel, és lelkileg is átadjuk magunkat az ünnepi hangulatnak. Látjuk mások örömét, és hagyjuk, » Termék lap
 
termék kép nagyítás

A legfinomabb csokis desszertek

Szinte nincs olyan ember, aki nemet mondana a csokoládéra. Rajongunk érte minden formában, ezért a legváltozatosabb módokon igyekeztünk elkészíteni mindenféle csokoládés finomságot. A kedvenceink kaptak helyet ebben a kötetben: nagyon csokis desszertek, torták, piték, krémek, pudingok receptjei, a közös nevező pedig természetesen a csokoládé... Szinte nincs olyan ember, aki nemet mondana a csokoládéra. Rajongunk érte minden formában, ezért a legváltozatosabb módokon igyekeztünk elkészíteni mindenféle csokoládés finomságot. A kedvenceink » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Carla Bardi: Diabetikus finomságok

Főként az egészségtelen életmód az oka annak, hogy egyre több embert veszélyeztet a 2-es típusú cukorbetegség. Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyi felesleges cukrot fogyasztunk. A diabétesz megelőzése és kezelése azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogyaszthatunk édességet: ellenőrzött szénhidrát-bevitellel csökkenthetjük a cukorbetegség kialakulásának esélyét. Könyvünkben több mint 100 egészséges és finom recept található azok számára, akik szeretnék elkerülni a 2-es típusú Főként az egészségtelen életmód az oka annak, hogy egyre több embert veszélyeztet a 2-es típusú cukorbetegség. Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyi felesleges cukrot fogyasztunk. A diabétesz » Termék lap
 
termék kép nagyítás

Édes fagylalt-kreációk

Szereti a fagylaltot? Akkor elkészítheti önállóan is a kedvencét! Ebben a könyvben több mint száz receptet talál, így gyerekjáték lesz. Szereti a fagylaltot? Akkor elkészítheti önállóan is a kedvencét! Ebben a könyvben több mint száz receptet talál, így gyerekjáték lesz. » Termék lap
 

Találatok száma: 239 db / 8 oldalon

Az olcsó.hu Szakácskönyvek, gasztronómia árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szakácskönyvek, gasztronómia vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.