Jane Austen - A mansfieldi kastély


640 Ft

Austen összesen hat regényt írt. A mansfieldi kastély valamelyest elüt a többitől. Iróniája itt is ugyanúgy érvényesül, de a regény szövetében komolyabb erkölcsi célzat is bujkál. A c Teljes leírás >

Boltok és árak

Jane Austen - A mansfieldi kastély  

Szállítási ár és információk:
Minden szállítási információ itt: http://bigbandi.hu/shop_contact.php


Termékleírás

Austen összesen hat regényt írt. A mansfieldi kastély valamelyest elüt a többitől. Iróniája itt is ugyanúgy érvényesül, de a regény szövetében komolyabb erkölcsi célzat is bujkál. A címben szereplő kastély szinte jelképpé válik: ellentéte mindannak a léhaságnak és romlottságnak, amit a város képvisel. A hat regény értékbeli sorrendjét illetően megoszlanak a szavazatok - de Macualay, a XIX. század nagy angol kritikusa, aki talán a legtöbbet tette Jane Austen elismertetéséért. A regény szelíd, gyöngéd hősnője, Fanny Price, nem vetekszik szellemességben, talpraesettségében a Büszkeség és balítélet Elizabethjével, nem olyan higgadt és okos, mint az Értelem és érzelem Elinorja, szerényebb, igénytelenebb az Emma ragyogó címszereplőjénél, de emberi értékei, harmonikus egyénisége, bája méltóvá teszi arra a boldogságra, amelyet az élet kacskaringós útján végül sikerül elérnie - s méltóvá becses helyére az austeni hősnők pompás sorában.

Az olcsó.hu Jane Austen - A mansfieldi kastély árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Jane Austen - A mansfieldi kastély vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások