King soba bio rizstészta sütötök-gyömbér 250


1.360 Ft

Ez a termék gazdag káliumtartalmú alacsony kalóriatartalmú és tele van bétakarotinnal fontos antioxidáns illetve tökkel mely egy egészséges és sokoldalú zöldség. Gyömbér hozzáadásáva Teljes leírás >

Boltok és árak

King soba bio rizstészta sütötök-gyömbér 250 g  

Szállítási ár és információk:
890 Ft, 0 Ft(pick pack pont) 10000 Ft felett ingyenes a szállítás.


Termékleírás

Ez a termék gazdag káliumtartalmú alacsony kalóriatartalmú és tele van bétakarotinnal fontos antioxidáns illetve tökkel mely egy egészséges és sokoldalú zöldség. Gyömbér hozzáadásával készült mely nagyon egészséges. Búza és gluténmentes melegen és hidegen is fogyasztható.

Az olcsó.hu King soba bio rizstészta sütötök-gyömbér 250 g árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy King soba bio rizstészta sütötök-gyömbér 250 g vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások