A mandulaliszt a mandulamag fehér belsejének őrölt változata, így a mandula minden jótékony hatását magában hordozza. Számtalan különleges édesség alapját képezi, melynek oka rendkívül finom íze. Emellett fontos alapanyaga mind a gluténmentes konyhának, a vegán konyhának, a paleo konyhának valamint az IR konyhának is. Bármilyen diéta esetén remek választás a mandulaliszt.
Mandulaliszt felhasználási javaslat
Felhasználhatjuk különféle sós és édes tészták pl. piskóták, muffinok,Mandulaliszt 500 g
Kítűnően alkalmas sütemények és édességek dekorálásához, hiszen használatával a sütemények különlegesen szép külsőt kaphatnak.Koronás díszítő jégcukor - 250g
A zselatin régóta használt alapanyag, mely megoldást nyújthat ételeink kocsonyásításához. Előállítása állati csontokből, inakból és bőrből történik. A bőr és a csontok a szervezetünk számára igen fontos fehérjét, a kollagént tartalmazzák.N&Z Étkezési Zselatin - 500g
Teljes kiörlésű bio barnaköles gluténmenetes liszt. Recept barnaköles reggeli: Személyenként 2 Ek barna köles lisztet vízzel összekeverünk és éjszakára a hűtőben hagyjuk dagadni. Reggel, egy reszelt almát, 2 Ek. mazsolát, 1 Ek. napraforgómagot és 150g natúr joghurtot a barna kölessel összekeverünk. Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 100% barnaköles (teljes kiőrlésű) Tápérték 100g: energia:1491kJ/353 kcal zsír:3,6g - ebből telített zsírsavak:0,8g szénhidrát:64,0g - ebből cukor:1,3g élelmiBauckhof Bio teljes kiőrlésű barna