ZIPPER ZI-COM24 kompresszor


41.275 Ft

Megbízható, masszív kompresszor két csatlakozóval, 1 hengeres motor, 24 literes tartály, Olajkenéses, 2 manométerrel szerelve Technikai jellemzők: - áramellátás: 230/50Hz - motorteljes Teljes leírás >

Boltok és árak

Zipper ZI-COM24E kompresszor 1,5 kW 24 l egy hengeres (ZI-COM24E)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.


Termékleírás

Megbízható, masszív kompresszor két csatlakozóval, 1 hengeres motor, 24 literes tartály, Olajkenéses, 2 manométerrel szerelveTechnikai jellemzők:

- áramellátás: 230/50Hz

- motorteljesítmény: 1,5KW

- működési nyomás: max.8 bar

- tartály feltöltés: 73 mp

- elméleti beszívás teljesítmény: 206 l/perc

- tartály: 24 liter

Gyártó
Zipper
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
1500 W
Maximum nyomás
8 bar
Tartály mérete
24 liter

Az olcsó.hu ZIPPER ZI-COM24 kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ZIPPER ZI-COM24 kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Tibor
anonim user
Tisztelettel!

Mennyi a kiszállás díja és garancia van erre a termékre!?
szerszamnetshop.hu

szerszamnetshop.hu válasza:

Kedves Tibor!

Természetesen. A ZIPPER gépekre 2 év garancia van, amely helyszíni garanciát jelent. Ennek a termékre a kiszállítási díja 3.555Ft.

Üdvözlettel:
Jóna Tamás
06203692558

Tibor
anonim user
Tisztelt Jóna Tamás!

Köszönöm a gyors választ!

A következő kérdésem lenne még a Zipper ZI-MOS145 benzines fűkasza is érdekel ennél a termék nél is van garancia!? Érdekel a 2 termék, ha egyben veszem meg így a szállítás mennyi lenne ha egyben venném a 2 - öt?. És ha a héten szerdán vagy csütörtökön személyesen tudnék be menni.A "zipper kompresszora meddig tart az akció"? És személyesen hol tudnám át venni a termékeket? mert ahogy rá kattintottam a termékre akkor több város is be adott és nekem az Egri boltjuk lenne jó!

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Tibor.
szerszamnetshop.hu

szerszamnetshop.hu válasza:

Minden ZIPPER termékre 2 év garancia van. A kiválasztott termék szállítási költsége súlytól függ. Ez két termék 34Kg. 30-40Kg-ig 3.810Ft a szállítási költség. Az akció augusztus 31.-ig tart. Mind a két termék van raktáron Egerben. Kérem rendelje meg, amennyiben Személyesen szeretné átvenni a termékeket, mert nem garantáljuk, hogy mire Ön érte jön meglesznek még. De ha megrendeli kollégám félreteszi.

Tibor
anonim user
Akkor jó. És előre is köszönöm!

Üdvözlettel .
Tibor
anonim user
Köszönöm az információt még egyszer!

Akkor meg kérném önt hogy a ZIPPER ZI-COM24 KOMPRESSZOR SŰRÍTETT LEVEGŐ ZI-COM24 És a ZIPPER BENZINES FŰKASZA, FŰSZEGÉLYNYÍRÓ ZI-MOS145 Hogy a Egri kolerájának szóljon hogy ezt a 2 terméket rendelje meg,tegye félre nekem szerda vagy csütörtökön minden képen megyek érte!!!
07.30 tól - 16:00 ig vanak nyitva!?

Kalmár Tibor Névre.

Előre is Köszönöm!

Üdvözlettel.
szerszamnetshop.hu

szerszamnetshop.hu válasza:

Rendben. Igen 7,30-16,00-ig van a Nyitva tartás.