NUAIR GVM/100 kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az 2,2 kW-os (4 pólusú alacsony-fordulatszámú) 230 Voltos motorral szerelt direkt meghajtású ipari igénybevételre alkalmas V kompresszor acél hengerekkel és acél dugattyúgyűrűkkel készül Teljes leírás >

Termékleírás

Az 2,2 kW-os (4 pólusú alacsony-fordulatszámú) 230 Voltos motorral szerelt direkt meghajtású ipari igénybevételre alkalmas V kompresszor acél hengerekkel és acél dugattyúgyűrűkkel készül, amely hosszú élettartamot és veszteség mentes sűrítést biztosít. A dupla bolygókerekes kivitelnek, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen és stabilan mozgatható, a két nyomásmérő óráról a tartály és a beszabályozott nyomásérték is leolvasható. Ajánljuk mindazon ipari felhasználók, autószerelő műhelyek részére, ahol a mindennapi használat mellett fontos a megbízhatóság, és a 100 literes tartálynak köszönhető nagyobb mennyiségű sűrített levegő tartalék.

Gyártó
NUAIR
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
2200 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
100 liter

Az olcsó.hu NUAIR GVM/100 kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NUAIR GVM/100 kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.