NUAIR B3800B/200 CT4 TECH ipari kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az 3 kW-os 4 lóerős motorral szerelt ékszíj meghajtású ipari igénybevételre alkalmas kompresszor acél ikerhengerrel és acél dugattyúgyűrűkkel készül, amely hosszú élettartamot és vesz Teljes leírás >

Termékleírás

Az 3 kW-os 4 lóerős motorral szerelt ékszíj meghajtású ipari igénybevételre alkalmas kompresszor acél ikerhengerrel és acél dugattyúgyűrűkkel készül, amely hosszú élettartamot és veszteség mentes sűrítést biztosít. A kompresszor megemelt fordulatszámú, nagyobb teljesítmény elérése érdekében. A kerekes kivitelnek, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen mozgatható, a két nyomásmérő óráról a tartály és a beszabályozott nyomásérték is leolvasható. A formatervezett védőburkolatnak és az alumínium utóhűtőnek köszönhetően a kiváló hűtés garantált. Ajánljuk mindazon ipari árammal rendelkező felhasználók, nagyobb műhelyek részére, ahol a 200 literes légtartály az időnkénti nagyobb levegőigény kielégítésére megfelelő tartalékot biztosíthat, és fontos a mindennapi használat mellett a megbízható működés.

Gyártó
NUAIR
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
3000 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
200 liter

Az olcsó.hu NUAIR B3800B/200 CT4 TECH ipari kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy NUAIR B3800B/200 CT4 TECH ipari kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.