Michelin MB 100/3 TC kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

    Michelin MB 100/3 TC kompresszor Egyfokozatú, ékszíj meghajtású 100 literes légtartályra szerelt Michelin kétdugattyús kompresszor, három fázisú 2,2 kW-os motorral, 250 liter/per Teljes leírás >

Termékleírás

 
 
Michelin MB 100/3 TC kompresszorEgyfokozatú, ékszíj meghajtású 100 literes légtartályra szerelt Michelin kétdugattyús kompresszor, három fázisú 2,2 kW-os motorral, 250 liter/perc légszállítással  a kisebb ipari felhasználók, gumiszerelő műhelyek megbízható munkatársa lehet. Alacsony fordulatszám, az acél dugattyúgyűrűk és az acél henger a garancia a megbízható működésre.
 
 

MODELL

Típus:
MB 100/3

Gyártó
Michelin
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
2200 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
100 liter

Az olcsó.hu Michelin MB 100/3 TC kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Michelin MB 100/3 TC kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.