Extol Craft 2200W kompresszor (418211)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A vízleválasztó egység festékszórásnál elengedhetetlen alkatrésze a kompresszornak, ez megakadályozza, hogy a levegőbe a párából származó víz a levegőben maradjon és a fényezendő fe Teljes leírás >

Termékleírás

A vízleválasztó egység festékszórásnál elengedhetetlen alkatrésze a kompresszornak, ez megakadályozza, hogy a levegőbe a párából származó víz a levegőben maradjon és a fényezendő felületre kerüljön! Ezeken kívül egyéb más pneumatikus gépek is jobban szeretik a szűrt tiszta levegőt!Amit adunk az egy komplett több funkciós egység, ami tisztítja szűri a levegőt és a vizet-olajat is leválasztja, ezen kívül a nyomást is lehet vele szabályozni, igaz ez a funkció már a kompresszoron is megtalálható!
Extol márkájú, nagyon megbízható, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ kompresszor 50l-es olajkenésű 2 hengeres V henger elrendezésű dugattyús kompresszor KISIPARI, otthoni illetve barkács célokra!


Tulajdonságok:

50literes tartállyal

nyomáscsökkentővel (a lecsatlakozásokon kijövő levegőnyomás beállítására)

2 nyomásmérő órával, az egyik órán a tartály állandó nyomását követhetjük, a másikon pedig a beállított redukált nyomás jelenik meg!

nyomáskapcsoló:A beállított nyomáson lekapcsolja a kompresszórt majd ha lecsökken a nyomás vissza kapcsolja azt!(állítható nyomás értékek!!)

2 gyorscsatis (euro szabványú) lecsatlakozás a kompresszorról, az egyiken a mindenkori tartály nyomása kerül lecsatlakozásra, a másikon pedig a beállított redukált nyomás érhető el!

vízleeresztő szeleppel

motorvédelemmel!

hidegindítást segítő szelep!

olajkenésű kompresszor a hosszú élettartam érdekében!!!Adatok:

Motor működése: 230 V

Motor teljesítmény: 2,2 kW

Motor fordulatszáma: 2.850 ford./perc

Elméleti szállítási mennyiség: 412 l/ perc

Tartály: 50 l-es 2mm-es falvastagsággal
Kenőolaj: kompresszorolaj vagy szintetikus motorolaj 15W40 / 5W40

Gyárilag beállított nyomáshatárok (ki-be kapcsolási érték):6-8 bár

Maximális nyomás: 10 bar

Súlya:43Kg

Gyártó
Extol
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
2200 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
50 liter

Az olcsó.hu Extol Craft 2200W kompresszor (418211) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Extol Craft 2200W kompresszor (418211) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.