Betta WARRIOR 113-5,5S kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Robbanómotoros ékszíjmeghajtású kéthengeres kompresszor kerekekkel és két támasztó gumibakkal. Az építőipar területén különleges felhasználásra készültek. A kompresszorok JÓVÁHAGY Teljes leírás >

Termékleírás

Robbanómotoros ékszíjmeghajtású kéthengeres kompresszor kerekekkel és két támasztó gumibakkal. Az építőipar területén különleges felhasználásra készültek. A kompresszorok JÓVÁHAGYOTT HONDA robbanómotorral készülnek. Pneumatikus kerekek és egy állítható roll-bar könnyítik meg a gép mozgatását, emelését.

Tartály térfogat: 20 liter
Motorteljesítmény: 4 kW
Pumpa típusa: MK113
Beszívott levegő mennyisége: 500 l/perc
Max. nyomás: 10 bar
Fordulatszám: 1300 f/perc
Hengerek száma: 2
Zajszint: 82 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 75 x 70 x 95 cm
Súly: 81 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Benzines kompresszor
Teljestmény
4000 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
20 liter

Az olcsó.hu Betta WARRIOR 113-5,5S kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta WARRIOR 113-5,5S kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.