Betta Super Tiger 265 kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egybeépített olajkenésű kompresszor hobbi felhasználásra. Elektromechanikus nyomáskapcsoló, nyomáscsökkentő két manométerrel és gyorscsatlakozóval. Gumikerekek a mozgatáshoz. Szigetelt f Teljes leírás >

Termékleírás

Egybeépített olajkenésű kompresszor hobbi felhasználásra. Elektromechanikus nyomáskapcsoló, nyomáscsökkentő két manométerrel és gyorscsatlakozóval. Gumikerekek a mozgatáshoz. Szigetelt fogantyú és 1.8 méter hosszú elektromos csatlakozó kábel. Az elektromotor motorvédelemmel van ellátva.

Tartály térfogat: 50 liter
Tápfeszültség: 230/1 V/Ph
Villanymotor teljesítmény: 1,5 kW
Pumpa típusa: MK 245
Beszívott levegő mennyisége: 228 l/perc
Max. nyomás: 10 bar
Fordulatszám: 2850 f/perc
Hengerek száma: 1
Zajszint: 78 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 89 x 38 x 72 cm
Súly: 43 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
1500 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
50 liter

Az olcsó.hu Betta Super Tiger 265 kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta Super Tiger 265 kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.