Betta PIONEER 236-4S kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Robbanómotoros ékszíjmeghajtású kéthengeres kompresszor kerekekkel és két támasztó gumibakkal. Az építőipar területén különleges felhasználásra készültek. A kompresszorok JÓVÁHAGY Teljes leírás >

Termékleírás

Robbanómotoros ékszíjmeghajtású kéthengeres kompresszor kerekekkel és két támasztó gumibakkal. Az építőipar területén különleges felhasználásra készültek. A kompresszorok JÓVÁHAGYOTT HONDA robbanómotorral készülnek. Pneumatikus kerekek és egy állítható roll-bar könnyítik meg a gép mozgatását, emelését.

Tartály térfogat: 9,5 liter
Motorteljesítmény: 3 kW
Pumpa típusa: MK236
Beszívott levegő mennyisége: 235 l/perc
Max. nyomás: 10 bar
Fordulatszám: 3400 f/perc
Hengerek száma: 1
Zajszint: 82 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 52 x 44 x 72 cm
Súly: 32 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Benzines kompresszor
Teljestmény
3000 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
9.5 liter

Az olcsó.hu Betta PIONEER 236-4S kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta PIONEER 236-4S kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.