Betta MK 113-90-4 dugattyús kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kisiparosoknak ajánlott, nagyobb levegőmennyiséget igénylő rövid munka elvégzéséhez, ahol előnyben részesítik az ékszíjas kivitelt. Olajkenésű, ékszíjmeghajtású, egylépcsős, kéthe Teljes leírás >

Termékleírás

Kisiparosoknak ajánlott, nagyobb levegőmennyiséget igénylő rövid munka elvégzéséhez, ahol előnyben részesítik az ékszíjas kivitelt. Olajkenésű, ékszíjmeghajtású, egylépcsős, kéthengeres kompresszor 1,5-4 kW teljesítményű elektromotorral. 90 literes tartállyal rendelhető. Nagyméretű kerekek és két támasztóláb nyújt megfelelő stabilitást a gépnek. Elektromechanikus nyomáskapcsoló, nyomáscsökkentő manométerrel és gyorscsatlakozóval. Az elektromotor motorvédelemmel van ellátva.

Tartály térfogat: 90 liter
Tápfeszültség: 400/3 V/Ph
Villanymotor teljesítmény: 3 kW
Pumpa típusa: MK113
Beszívott levegő mennyisége: 500 l/perc
Max. nyomás: 10 bar
Fordulatszám: 1300 f/perc
Hengerek száma: 2
Zajszint: 78 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 107 x 47,5 x 87 cm
Súly: 75 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
3000 W
Maximum nyomás
10 bar
Tartály mérete
90 liter

Az olcsó.hu Betta MK 113-90-4 dugattyús kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta MK 113-90-4 dugattyús kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.