Betta CIAO 6/1850 dugattyús kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ideális megoldás barkácsolóknak, akik sokat mozgatják a kompresszort. A komplett védőburkolatnak köszönhetően nem jelentenek veszélyt a kompresszor felmelegedett részei. Manométer méri a t Teljes leírás >

Termékleírás

Ideális megoldás barkácsolóknak, akik sokat mozgatják a kompresszort. A komplett védőburkolatnak köszönhetően nem jelentenek veszélyt a kompresszor felmelegedett részei. Manométer méri a tartályon belüli nyomást. Közvetlen leolvasású nyomásszabályozó. Kondenzátum leeresztő csap, biztonsági szelep, nyomáskapcsoló és 1.8 m elektromos kábel dugvillával. Motor hő védelem (manuális újraindítással). Hajtókar önkenő csapágyakkal, a kompresszor hosszabb élettartamáért.

Tartály térfogat: 6 liter
Tápfeszültség: 230/1 V/Ph
Villanymotor teljesítmény: 1,1 kW
Pumpa típusa: OL185
Beszívott levegő mennyisége: 179 l/perc
Max. nyomás: 8 bar
Fordulatszám: 2850 f/perc
Hengerek száma: 1
Zajszint: 80 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 34 x 26 x 52 cm
Súly: 11,4 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
1100 W
Maximum nyomás
8 bar
Tartály mérete
6 liter

Az olcsó.hu Betta CIAO 6/1850 dugattyús kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta CIAO 6/1850 dugattyús kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.