Betta CIAO 25/1850 kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Barkács és hobbi célra ajánlott, rövid munkafolyamatok elvégzésére. A komplett védőburkolatnak köszönhetően nem jelentenek veszélyt a kompresszor felmelegedett részei. Manométer méri a Teljes leírás >

Termékleírás

Barkács és hobbi célra ajánlott, rövid munkafolyamatok elvégzésére. A komplett védőburkolatnak köszönhetően nem jelentenek veszélyt a kompresszor felmelegedett részei. Manométer méri a tartályon belüli nyomást. Közvetlen leolvasású nyomásszabályzó. Kondenzátum leeresztő csap, biztonsági szelep, nyomáskapcsoló. Motor hő védelem (manuális újraindítással). Kerekek és rezgéscsillapító gumibak.

Tartály térfogat: 24 liter
Tápfeszültség: 230/1 V/Ph
Villanymotor teljesítmény: 1,1 kW
Pumpa típusa: OL230
Beszívott levegő mennyisége: 179 l/perc
Max. nyomás: 8 bar
Fordulatszám: 2850 f/perc
Hengerek száma: 1
Zajszint: 80 dB(A)
Méret (hosszúság x szélesség x magasság): 58 x 27 x 60 cm
Súly: 19 kg

Gyártó
Betta
Energiaellátás
Hálózati áram
Teljestmény
1100 W
Maximum nyomás
8 bar
Tartály mérete
24 liter

Az olcsó.hu Betta CIAO 25/1850 kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Betta CIAO 25/1850 kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.