Airman AirGun kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Praktikus hordtáskában Auto stop funkció Ideális otthon és útközben Leírás Az Airgun egy professzionális többcélú levegő-kompresszor különböző sporteszközök és kerékp Teljes leírás >

Termékleírás

Praktikus hordtáskában
Auto stop funkció
Ideális otthon és útközben

Leírás
Az Airgun egy professzionális többcélú levegő-kompresszor különböző sporteszközök és kerékpár gumik gyors felpumpálásához. Ez a nagynyomású kompressszor tökéletesen beleillik a kesztyűtartóba, vagy a hátizsákba ill. az útitáskába.

Jellemzők

Ergonomikus légkompresszor
Digitális abroncsnyomás kijelző előre beállított auto-stop funkcióval (mérés psi/kpi-ben és bar-ban)
Üzemi lámpa
Tömlő nyomásszabályozóval, V2GA menetes csatlakozóval
Adapter kerékpár gumikhoz, labdákhoz, stb.
Aljzat 12 V-os csatlakozóval
230 V-os aljzat hálózati dugóval
Hordtáska
Teljesítmény: autóabroncs (30 liter) 2,5 bar 7 perc alatt, átlagos kerékpár gumi (10 liter) 2,5 bar 2 perc alatt, átlagos városi kerékpárgumi 4 bar 1 perc alatt.

Szállítás tartalma

Adapterrel kerékpárgumihoz, labdához és felfújható játékokhoz.

Műszaki adatok

Üzemi feszültség: 12 V
230 V akku

Gyártó
Airman
Energiaellátás
Akkumulátor
Maximum nyomás
6 bar

Az olcsó.hu Airman AirGun kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Airman AirGun kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.