Airman 55-001-011 akkus kompresszor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Akku kompresszor, Multi Főbb jellemzők Praktikus hordtáskában Li-ion akku Leírás A ""Multi-Inflator"" egy többcélú légkompresszor különböző sporteszközök, kerékpártömlők és kisebb Teljes leírás >

Termékleírás

Akku kompresszor, Multi

Főbb jellemzők
Praktikus hordtáskában
Li-ion akku

Leírás
A ""Multi-Inflator"" egy többcélú légkompresszor különböző sporteszközök, kerékpártömlők és kisebb autóabroncsok gyors és egyszerű felpumpálására. Praktikus és könnyen kezelhető megoldás. A Multi-Inflator praktikus külső kialakítással, magasszintű minőséggel és meggyőző teljesítménnyel rendelkezik.

Jellemzők
Tömlő nyomásszabályozással
Hosszabbító tömlő
Teljesítmény: kis járműabroncsok (25 Liter) 2,5 bar 7,5 perc alatt, sportlabdák: 4 bar 1 perc alatt, átlagos kerékpár abroncs: 4 bar 1 perc alatt.

Szállítás tartalma
Adapterrel kerékpárgumihoz, labdához és felfújható játékokhoz.

Gyártó
Airman
Energiaellátás
Akkumulátor
Maximum nyomás
6 bar

Az olcsó.hu Airman 55-001-011 akkus kompresszor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Airman 55-001-011 akkus kompresszor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.