Zipper ZI-STE2000IV aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

INVERTER technológia révén - alkalmas feszültség ingadozásra érzékeny eszközök (számítógépek, stb.) használatához. Nagyon kényelmes könnyű használhatóság kert, és szabadidős tev Teljes leírás >

Termékleírás

INVERTER technológia révén - alkalmas feszültség ingadozásra érzékeny eszközök (számítógépek, stb.) használatához. Nagyon kényelmes könnyű használhatóság kert, és szabadidős tevékenységek pl. kempingezésekhez is. Alacsony zajszinttel rendelkezik. A könnyű súlya miatt kényelmes és egyszerű a szállítása. Egyszerű kezelhetőség.Technikai adatok:

- motortípus: 1 hengeres, 4 ütemű motor
- üzemanyagtartály: 2,5 liter
- motorteljesítmény: 2,2 kW
- fordulatszám: 4500 rpm
- munka időtartama: 3,5 óra
- gyújtás / indító: CDI / vezérlőkábele
- generátor teljesítménye: 1,6 kW
- max. teljesítmény: 2,0 kW
- védelmi osztály: I
- védelmi mód: IP23
- feszültség: 230V / 50Hz
- egyenáram: 12V / 7A töltőáram
- hangteljesítmény LWA: 54-59 dB (A)
- csomagolási méret: 520x350x420 mm
- súly: 22 kg

Gyártó
Zipper
Kimeneti teljesítmény
2000 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu Zipper ZI-STE2000IV aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zipper ZI-STE2000IV aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.