Zipper ZI-STE1000IV aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

INVERTER technológia révén - alkalmas feszültség ingadozásra érzékeny eszközök (számítógépek, stb.) használatához. Nagyon kényelmes könnyű használhatóság kert, és szabadidős tev Teljes leírás >

Termékleírás

INVERTER technológia révén - alkalmas feszültség ingadozásra érzékeny eszközök (számítógépek, stb.) használatához. Nagyon kényelmes könnyű használhatóság kert, és szabadidős tevékenységek pl. kempingezésekhez is. Alacsony zajszinttel rendelkezik. A könnyű súlya miatt kényelmes és egyszerű a szállítása. Egyszerű kezelhetőség.Technikai adatok:

- motortípus: 1 hengeres, 4 ütemű motor
- üzemanyagtartály: 2,5 liter
- a motor teljesítménye: 2,2 kW (53,5 cm)
- fordulatszám: 4500 rpm
- munka időtartama: 4 óra
- gyújtás / indító: CDI / vezérlőkábele
- generátor teljesítménye: 0,9 KVA
- max. Teljesítmény: 1,0 KVA
- védelmi osztály: I
- védelmi mód: IP23
- feszültség: 230V / 50Hz
- egyenáram: 12V / 8.3a töltőáram
- hangteljesítmény LWA: 54-59 dB (A) 7m
- csomagolási méret: 500x280x430 mm
- súly: 14 kg

Gyártó
Zipper
Kimeneti teljesítmény
950 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu Zipper ZI-STE1000IV aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zipper ZI-STE1000IV aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.