Kobe Eiko aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

TÜV/GS certifikációval, minőségi termék. Precíz, finomjárású, különösen csendes 4 ütemű 6.0hp OHV egyhengeres, léghűtéses ólommentes benzinüzemű áramfejlesztő agregátor. Max 230 Teljes leírás >

Termékleírás

TÜV/GS certifikációval, minőségi termék. Precíz, finomjárású, különösen csendes 4 ütemű 6.0hp OHV egyhengeres, léghűtéses ólommentes benzinüzemű áramfejlesztő agregátor. Max 2300W teljesítmény, folyamatos 12-14 órányi üzemidő. Kis méret, könnyen hordozható, számos helyen alkalmazható. Akár építkezések, helyszíni munkákhoz, mobil vendéglátó egységeknél, kerti-erdészeti munkáknál, kempingezéskor, víkendházak, horgásztanyák stb energiaellátására. Példamutató minőség és felszereltségben. Gyárilag minőségi OHV motororral és minőségi AVR - vezérlésű (automatikus feszültségszabályzás) synchron generátorral van felszerelve. A formatervezet gép megfelelő kültéri védettséggel rendelkezik az esővíz és az időjárás szeszélyi ellen. A kompakt áramfejlesztővel hálózat nélkül is rendelkezésére áll a 230V/50 Hz feszültség. De ez még nem minden! 110V feszültséget is lead, az annak megfelelő amerikai szabványos csatlakozóján. A max. 2,3KW teljesítmény magasabb és általános fogyasztó igényét egyaránt kielégíti. Ezzel együtt a profi áramforrás teljesítmény kategóriájában mérve igen csendes járású, csak 72,2dB!!

Gyártó
Kobe Eiko
Kimeneti teljesítmény
2300 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu Kobe Eiko aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kobe Eiko aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.