Heron EG 11 IMR aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesítménye, feszültségstabilizálása és kedvező ára miatt ez a típus mindenekelőtt üdülés alkalmával (üdülőházakban, kertekben, stb.) használt elektromos energiaforrásként szolg Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesítménye, feszültségstabilizálása és kedvező ára miatt ez a típus mindenekelőtt üdülés alkalmával (üdülőházakban, kertekben, stb.) használt elektromos energiaforrásként szolgál. Kis fogyasztású, egyfázisú fogyasztók, pl. fűtésrendszer vezérlés elektromos táplálására, tanya háztartási áramellátására.
Műszaki adatok:

Generátor: egyfázisú, indukciós (kommutátor nélküli) szinkronmotor
Teljesítménytényező: cos φ =1
Elektromos teljesítmény max./névleges: 1,1kVA / 1,0 kVA
AC kimenet: 1 x 230V~50 Hz (max. 4,3 A)
DC kimenet: 12 V = (max. 8,3 A, lüktető)
Motor: négyütemű, OHV vezérlés, TCI gyújtás, olajszint érzékelő, kézi indítás
Motor teljesítmény: 87 ccm, 2,1 kW (2,8 LE) / 4000 ford. / perc
Üzemanyag szükséglet: 0,6 L / kWh (75% terhelésnél)
Üzemanyagtartály térfogata: 6,7 l, kb. 10 óra üzemidő.
Tömeg: 28 kg

Gyártó
Heron
Kimeneti teljesítmény
1100 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu Heron EG 11 IMR aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Heron EG 11 IMR aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.