HONDA EU 20i aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az EU 10 sikerén felbuzdulva a Honda megalkotta az EU 20-as generátorát, azzal a céllal, hogy sokkal szélesebb körben tudja kiszolgálni azon vásárlóit, akinek egy rendkívül csendes, környez Teljes leírás >

Termékleírás

Az EU 10 sikerén felbuzdulva a Honda megalkotta az EU 20-as generátorát, azzal a céllal, hogy sokkal szélesebb körben tudja kiszolgálni azon vásárlóit, akinek egy rendkívül csendes, környezetbarát, megbízható és nagyon stabil áramot szolgáltató áramfejlesztőre van szükségük. Külön ki kell emelnünk a gazdaságosságot is, melyet az EcoThrottle (automata gázadagolás) tesz lehetővé azzal, hogy a rendszer figyeli a működtetett gép áramszükségletét és ennek megfelelően a generátor saját maga állítja be az optimális motor fordulatszámot.
Max. teljesítmény: 2 kVA
Folyamatos teljesítmény: 1,6 kVA
Szabályozás: inverter
Folyamatos áram: 8,6 A
Védelem: IP 23
Akkumulátortöltés 12 V: 8 A
Motor típus: GX 100
Üzemanyagtank: 4,1 l
Fogyasztási adatok: 1 l/óra
Zajszint: 90 db(A)
Méret: 510 X 290 X 425 mm
Súly: 21 kg

Gyártó
Honda
Kimeneti teljesítmény
2000 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu HONDA EU 20i aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HONDA EU 20i aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.