HONDA EU30i HANDY aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ÚJ HONDA EU30i Handy Hordozható Generátor különlegessége négy alapvető pillérre épül: - Kompakt méret - Csendes üzemelés - Mobilitás - Egyedi technológiai újítások Ko Teljes leírás >

Termékleírás

Az ÚJ HONDA EU30i Handy Hordozható Generátor különlegessége négy alapvető pillérre épül:

- Kompakt méret
- Csendes üzemelés
- Mobilitás
- Egyedi technológiai újítások

Kompakt méret:
A generátor T kialakítású tartószerkezetének és a merev gyanta alapú külső burkolatnak köszönhetően az új EU30i Handy kategóriájában a legkisebb és legkönnyebb inverteres áramfejlesztő lett.


Csendes üzemelés:
A beépített rezgéscsillapító rendszernek és a kiemelkedő minőségű hangszigetelő anyagok felhasználásával az EU30i Handy zajszintjét teljes terhelés mellett is sikerült 91 dB (A) csökkenteni. Így ez a gép amellett, hogy nagyon halk, rendkívül környezetbarát is.


Mobilitás:
A piacon megtalálható hasonló kategóriájú modellekhez képest nagyobb hangsúlyt fektettünk a hordozhatóságra és a könnyen mozgathatóságra. Éppen ezért az Eu30i Handy típust lehajtható húzókarral és nagyméretű kerekekkel szereltük fel. A húzókar rögzített ugyanakkor könnyű manőverezést tesz lehetővé. Amennyiben nincs rá szükség a gép oldalára hajtható, és ekkor sem akadályozza a munkavégzést. A nagy kerekeknek köszönhetően egyenetlen talajon is könnyedén húzható.


Egyedi technológiai újítások:
T - tartószerkezet: robosztus, jól terhelhető vázat eredményez
Hűtő levegő áramlása: szintén a T kialakítású váznak köszönhetően a meleg és a hideg zónák a generátoron belül jól elhatároltak egymástól. Ennek az optimális elrendezésnek köszönhetően a motor működése közben keletkező hő csak minimálisan melegíti a generátor egyéb részeit és alkatrészeit. A beáramló levegő és a kiáramló kipufogógáz optimális elrendezése végett a generátor belső hűtése sokkal hatékonyabb lett.


Az EU30i Handy központi tartó váza magnéziumból készült mellyel, negyedével sikerült csökkenteni a tartó szerkezet súlyát. Ezen felül a külső merev gyanta burkolat is hozzájárul ahhoz, hogy a Honda, kategóriájában egy kompakt és nagyon könnyű generátort hozzon létre. A súly tovább csökkentésének érdekében az invertert még kompaktabbá tették valamint a generátorban új nagyobb teljesítményű mágnes került, valamint megváltozott a tekercsház formáját. Ezekkel a lépésekkel további 1200 g-mal csökkent az áramfejlesztő súlya.


Zajcsökkentés: Környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve a zajkibocsátás kimagaslóan fontos. A Honda egyedülálló belső kialakítása, miszerint az inverter a szívónyílás és a motor között helyezkedik el, valamint a jó minőségű zajelnyelő képességű anyagok felhasználásával a zajszintet sikerült 91 dB (A) csökkenteni.

A könnyű mozgathatóság érdekében a generátor átmérőjén egyenletes a súlyelosztás, amely kimagasló stabilitást és könnyű húzhatóságot eredményez, ezzel is megelőzve versenytársait.


Felhasználóbarát funkciók:
- Működést (ki-/ bekapcsolás) visszajelző lámpa - Villogó üzemóra visszajelző lámpa- 100 üzemóránként növeli a villanások számát, így könnyen figyelemmel kísérhető a használat és a karbantartási igény.


- Könnyű diagnosztika- Túlterhelés visszajelző lámpa - amennyiben 10 másodpercnél tovább áll fenn a túlterhelés, a motor automatikusan leáll.
- Olaj visszajelző lámpa - amennyiben az olajszint nagyon alacsony és az automatika be van, kapcsolva a motor automatikusan leáll.Technikai paraméterek:

Max. teljesítmény (VA): 3 kVA
Folyamatos teljesítmény (VA): 2.8 kVA
Maximális áram (A): n/a
Szabályozás típusa: Inverter
Tartálytérfogat (l): n/a
Fogyasztás (l/ó): n/a
Zajszint (LWA): 91 dB (A)
Súly (kg): 35 kg

Gyártó
Honda
Kimeneti teljesítmény
3000 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu HONDA EU30i HANDY aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HONDA EU30i HANDY aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.