Agro Watt SK225 SM aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A mezőgazdaságban a korszerű termelési kultúrák elterjedésével egyre nagyobb az igény a biztonságos villamosenergia ellátásra. Sajnos a mezőgazdaságban fennálló tőkehiány miatt csak k Teljes leírás >

Termékleírás


A mezőgazdaságban a korszerű termelési kultúrák elterjedésével egyre nagyobb az igény a biztonságos villamosenergia ellátásra. Sajnos a mezőgazdaságban fennálló tőkehiány miatt csak kevés vállalkozó tud nagyteljesítményű dízelmotoros áramfejlesztőt vásárolni, így sok esetben tartalék áramforrás nélkül jelentős kár következhet be.
Mivel a nagyteljesítményű áramfejlesztők esetében a magas árat a gépegységet meghajtó dízelmotor határozza meg, a motor kiváltása jelentős költségmegtakarítást eredményez.
Ajánlatunk a következő:
A generátoregységet a traktor motorfordulatszám-arányos kihajtásán keresztül a traktor dízelmotorja hajtja meg. Így kedvező beruházással biztosítható a tartalék villamosenergia ellátás. Ezt a megoldást ott javasoljuk, ahol csak tartalékként szükséges ez a megoldás. 16 és 90 kVA közötti teljesítményben kínálunk traktor meghajtású generátorokat.
A generátoregység túlterhelés-védelemmel, voltmérővel, frekvenciamérővel felszerelt.

Villamos teljesítmény:
3fázis (cos fi=0,8): 63 kVA
1 fázis (cos fi=0,8): 25 kVA

Védettség: IP23
Generátor fordulatszáma: 1500
Feszültség szabályzása: AVR
Kihajtás fordulatszáma: 400
Min. traktorteljesítmény: 118 LE
Tömeg: 335 kg

Gyártó
Agro Watt
Kimeneti teljesítmény
63000 W
Típus
Diesel aggregárotor

Az olcsó.hu Agro Watt SK225 SM aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Agro Watt SK225 SM aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.