AGT 11001 HSBE aggregátor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Sokszor előfordul, hogy nem áll rendelkezésünkre a villamos energia hálózat, de feltétlenül szükségünk van elektromos áramra. Erre az esetre az AGT HONDA motoros áramfejlesztők széles v Teljes leírás >

Termékleírás

Sokszor előfordul, hogy nem áll rendelkezésünkre a villamos energia hálózat, de feltétlenül szükségünk van elektromos áramra.

Erre az esetre az AGT HONDA motoros áramfejlesztők széles választékát kínáljuk partnereinknek, mivel ezek a gépek megbízhatóságuk révén alkalmasak az építőipari és egyéb munkahelyek áramellátására, illetve a hálózati feszültség pótlására. A hordozható áramfejlesztők és hegesztő-áramfejlesztők teljes palettáját nyújtja a 0,9-12 kVA közötti tartományban, így mindenhol megoldást tud nyújtani, ahol elektromos energiára van szükség.

Az áramfejlesztő teljesítménye az üzemeltetni kívánt fogyasztók összteljesítményétől lehetőleg min. 20-30 %-kal magasabb legyen. Ha a fogyasztó nagy indítóáramot igényel, lehetőleg min. három-négyszeres legyen az áramfejlesztő teljesítménye. Számoljunk az esetleges későbbi nagyobb teljesítményigénnyel is.

Főbb paraméterek:
● Honda GX630 motor olajszint érzékelővel
● 24,6 LE
● 11,0 kW
● Hővédelemmel ellátott
● Erősített váz
● Feszültségmérő
● Földzárat elleni védelem
● Elektromos indítás
● 40 L-es tank
● Üzemóraszámláló
● Védelmi osztály IP 23
● 1 db 16A dugó aljzat
● 1 db 32A dugó aljzat

Opcionális kiegészítők:
● AVR - automatikus feszültségszabályozó

Gyártó
AGT
Kimeneti teljesítmény
11000 W
Típus
4 ütemű benzin motoros

Az olcsó.hu AGT 11001 HSBE aggregátor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AGT 11001 HSBE aggregátor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.