Waltex üvegszövet 5400 30 m2/tekercs, festhető


20.615 Ft

A Waltex üvegszövet üvegszövettel erősített bevonatrendszer kialakításához szükséges. A Waltex üvegszövettel erősített bevonatrendszer nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, Teljes leírás >

Termékleírás

A Waltex üvegszövet üvegszövettel erősített bevonatrendszer kialakításához szükséges. A Waltex üvegszövettel erősített bevonatrendszer nagy igénybevételnek kitett lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, éttermek, szállodák, laboratóriumok, kórtermek, fürdőszobák stb. fal- és mennyezetfelületeinek tartós dekoratív és esztétikus kialakítására alkalmas. A Waltex üvegszövet számos szövetmintázat választéka lehetővé teszi a falfelület esztétikus megjelenését, a kisebb falrepedések áthidalását. Waltex ragasztó-val történő a felviteli technológiája igen egyszerű. Átfesthető Waltex matt, Waltex selyemfényű vagy Héra Prémium selyemfényű falfestékkel, amelyek mindegyike gazdag színválasztékban rendelkezésre áll. A Waltex üvegszövettel erősített bevonat tartós, kopásálló, dörzsálló, karcálló, mosható, fertőtleníthető, természetes meleg tapintású, és biztosítja a fal szellőzését. A Waltex bevonat felhordható vakolatra, betonra, azbesztcementre, kartonra, fára stb. A Waltex bevonat több évi használat után egyszerű átfestéssel felújítható.
Választék: 17 féle szövési minta, 30 és 50 m2-es tekercsekben

Gyártó
Trilak

Az olcsó.hu Waltex üvegszövet 5400 30 m2/tekercs, festhető tapéta - 1 tekercs árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Waltex üvegszövet 5400 30 m2/tekercs, festhető tapéta - 1 tekercs vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások