Recitext alapozó kenhető tapétához 3kg20m2 - 3 kg


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Recitext® alapozó, amelyet kizárólag a Recitext® textiltapétához fejlesztettünk ki, és a legtöbb falfelületen alkalmazható. A Recitext alapozóban lévő speciális adalékanyagok csökkenti Teljes leírás >

Termékleírás

Recitext® alapozó, amelyet kizárólag a Recitext® textiltapétához fejlesztettünk ki, és a legtöbb falfelületen alkalmazható. A Recitext alapozóban lévő speciális adalékanyagok csökkentik a falfelület szívóhatását, amely meggátolja a falban lévő szennyezőanyagok felszívódását tapétába. Használatával megakadályozható a tapéta foltosodása és elszíneződése. Az alapozóban lévő kvarcszemcsék biztosítják a jó tapadást, és a tapéta hatékony felhordását.Alkalmazási Terület:A recitext tspéts slspozó alkalmas régi és új épületek,belső felületeinek alapozására,amely a felületek szívó hatását csökkenti, kiegyenlíti és megakadályozza a különböző nedvszívó hatás következtében fellépő foltosodást. A tapadást elősegíti, és egyben meggátolja a falban lévő szennyezőanyagok felszívódását a tapétába. Szükség esetén ha a fal a tapétára nézve agresszív anyagokat ( adalékolt betonfal,dohány, kátrány, korom, CMC stb.) tartalmaz indokolt két réteg alapozó felhordása. Az első réteg szerves oldószeres(Wallkyd,Trinát), a második réteg Recitext alapozó. A felület teljes száradása után kezdhetünk a tapéta pép felhordásához.

Az olcsó.hu Recitext alapozó kenhető tapétához 3kg20m2 - 3 kg - Fehér árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Recitext alapozó kenhető tapétához 3kg20m2 - 3 kg - Fehér vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.