Scheppach HS 105 asztali körfűrész


84.990 Ft -tól

A Scheppach HS 105 asztali körfűrész otthoni és műhelyi használatra is egyaránt alkalmas. Kemény és puha fagerendák, lemezek, lapok vágására kitűnően használható. A fűrészlap magassá Teljes leírás >

Boltok és árak

Scheppach HS 105 asztali körfűrész 2000W (HS 105)  

Szállítási ár és információk:
A megrendelt árut a MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálata szállítja házhoz.

Scheppach HS 105 asztali körfűrész  

Szállítási ár és információk:
Szállítási partnerünk a GLS futárszolgálat.


Termékleírás

A Scheppach HS 105 asztali körfűrész otthoni és műhelyi használatra is egyaránt alkalmas. Kemény és puha fagerendák, lemezek, lapok vágására kitűnően használható. A fűrészlap magassága és dőlésszöge állítható. Kényelmes, pontos és biztonságos munkavégzést biztosít.

Gyártó
Scheppach
Típus
Asztali körfűrész
Teljesítmény
2000 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
80 mm

Az olcsó.hu Scheppach HS 105 asztali körfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Scheppach HS 105 asztali körfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások