Makita HS300DZ körfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Makita HS300D akkus körfűrész egy kompakt, könnyű modell, mely igen jól manőverezhető, és könnyen kezelhető. Ideális azok számára, akiknek gyakran kell vékonyabb anyagokat vágni, és nem Teljes leírás >

Termékleírás

Makita HS300D akkus körfűrész egy kompakt, könnyű modell, mely igen jól manőverezhető, és könnyen kezelhető. Ideális azok számára, akiknek gyakran kell vékonyabb anyagokat vágni, és nem akarnak a vezetékekkel bajlódni. A gumírozott markolat biztosabb fogást, ezáltal könnyebb kezelhetőséget biztosít a gépnek.

Főbb jellemzők:
Kompakt tervezés, mindössze 30 cm hosszú
Könnyű kezelhetőséget és manőverezhetőséget tesz lehetővé
Porelszívó csatlakozó
Állítható vágás mélység 25,5 mm-ig
Dönthető 45 fokban

Gyártó
Makita
Típus
Kézi körfűrész
Áramellátás
Akkumulátoros
Maximális vágási mélység
22.5 mm

Az olcsó.hu Makita HS300DZ körfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Makita HS300DZ körfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.