Bosch PPS 7 S asztali körfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PPS 7 S az asztali körfűrész és a gérvágó fűrész tökéletes kombinációja. Névleges teljesítményfelvétel 1400 W; Üresjáratifordulatszám 4800 ford/perc; Körfűrészlap névleges-átm Teljes leírás >

Termékleírás

A PPS 7 S az asztali körfűrész és a gérvágó fűrész tökéletes kombinációja. Névleges teljesítményfelvétel 1400 W; Üresjáratifordulatszám 4800 ford/perc; Körfűrészlap névleges-átmérő 190 mm; Körfűrészlap furat-átmérő 30 mm; Vágási mélység 0 fok esetén 62 mm; Vágási mélység 45 fok esetén 36 mm; A gép súlya 23,2 kg; Lézer, lassú felfutás és Bosch Constant Electronic. Tartozékok: Alsóvezetésű tárcsásfűrész előre rögzített fűrészlappal; Univerzális ütköző a rögzítésre szolgáló forgatható gombbal; Lézeregység; "Lézeregység" rögzítőkészlet; Védőfedél rögzítőkészlettel; Akkumulátorok: 2 x 1,5 V LR03 (AAA); Asztalhosszabbító kitámasztóval; "Asztalhosszabbító" rögzítőkészlet; Tolórúd; Imbuszkulcs; Padlólemez.

Gyártó
Bosch
Típus
Asztali körfűrész
Teljesítmény
1400 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
62 mm

Az olcsó.hu Bosch PPS 7 S asztali körfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PPS 7 S asztali körfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.