Bosch PKS 16 Multi körfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: Ugyanolyan sokrétű, mint az Ön projektjei. A géppel együtt szállított három fűrészlap csempéhez, fához és többféle anyaghoz számos alkalmazást tesz lehetővé. Kézre áll, m Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: Ugyanolyan sokrétű, mint az Ön projektjei. A géppel együtt szállított három fűrészlap csempéhez, fához és többféle anyaghoz számos alkalmazást tesz lehetővé. Kézre áll, még a szűk helyeken is. A kompakt szerkezeti kialakítás és a praktikus kengyelfogantyú fáradság nélküli kezelést tesz lehetővé – még akár egy kézzel is. A merülővágás olyan egyszerű, mint még soha. A lesüllyeszthető fűrészlap különösen egyszerűvé és biztonságossá teszi a pontos merülővágást. Orsórögzítés a gyors és egyszerű fűrészlapcsere érdekében. CutControl az egyenes és tiszta vágás érdekében. A vágási mélység kényelmes beállítása a munkadarab pontos megmunkálása érdekében. A talplemez és a kívül fekvő fűrészlap speciális designja szegélyközeli fűrészelést tesz lehetővé. A készülékkel együtt szállított porszívóadapter a munkahely tisztaságáért. Softgrip lágyfogantyú a még kényelmesebb és jobb kezelés érdekében. Névleges teljesítményfelvétel 400 W. Körfűrészlap névleges átmérő 65 mm. Körfűrészlap furat átmérő 15 mm. Üresjárati fordulatszám 6.400 1/perc. Vezetőlap 68 x 233 mm-ben. Védőburkolat Műanyag. A gép súlya 1,9 kg. Vágási mélység tartomány 90 fok esetén 16 mm.

Gyártó
Bosch
Típus
Kézi körfűrész
Teljesítmény
400 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
16 mm

Az olcsó.hu Bosch PKS 16 Multi körfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch PKS 16 Multi körfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.