Bosch GKS 36 V-Li akkus kézi körfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GKS 36 V-Li nagyon robusztus akkumulátoros körfűrész, a stancolt alumínium alaplap és az alumínium présöntvényből készült zárt mozgó védőburkolat az erős ütéseket is kibírj Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GKS 36 V-Li nagyon robusztus akkumulátoros körfűrész, a stancolt alumínium alaplap és az alumínium présöntvényből készült zárt mozgó védőburkolat az erős ütéseket is kibírja, a gép súlya mégis kicsi. A Lítium-Ion akkumulátornak köszönhetően 19 mm-es bútorlapot akár 85m hosszan lehet vágni egyetlen akkutöltéssel. Leginkább szabadtéren, vagy az elektromos hálózattól távol eső területeken lehet kihasználni előnyös tulajdonságait, de a karbantartó-szerelők is szeretik a gyors bevethetősége miatt. Az egyedülálló Bosch Prémium lítium-ion technológia a 400 %-kal hosszabb élettartamot, és a verhetetlen akku-üzemidőt biztosít, az elektronikus cellavédelem (ECP) pedig védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés ellen. Az akkumulátoron helyett kapott egy töltöttség jelző, hogy munka közben ne érhesse meglepetés a felhasználót. A folyamatos munkavégzés biztosítása érdekében 2db akkumulátorral van csomagolva, a 2,6Ah-s Lítium-Ion akkumulátorok töltési ideje 68 perc, de a "Hyper Charge" rendszernek köszönhetően a 75%-os töltöttségi szintet eléri 30 perc alatt.

Lítium-Ion technológia következtében nincs memória effektus, tehát az akkumulátor a pillanatnyi töltöttségi szintjétől függetlenül tölthető anélkül, hogy a cellák károsodnának. Nincs teljesítmény vesztés, a teljes akkuteljesítmény kihasználható, nem lineárisan csökken mint a Ni-Cd akkumulátorok esetében. Az alacsony önkisülés miatt egy teljesen feltöltött akkumulátor még több hónap pihentetés után is csak néhány százalékot veszít a töltöttségi szintjéből. Lényegesen több töltési ciklust visel el mint a Ni-Cd akkumulátorok.

Gyártó
Bosch
Típus
Kézi körfűrész
Áramellátás
Akkumulátoros
Maximális vágási mélység
54 mm

Az olcsó.hu Bosch GKS 36 V-Li akkus kézi körfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GKS 36 V-Li akkus kézi körfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.