BOSCH GKT 55 GCE merülőfűrész


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leírás: A kiváló minőségű gépalkatrészeknek, a precíziós fűrészlapnak, valamint a pontos illeszkedésű vezetősínrendszernek köszönhetően tiszta, precíz vágások. A rendkívül haté Teljes leírás >

Termékleírás

Leírás: A kiváló minőségű gépalkatrészeknek, a precíziós fűrészlapnak, valamint a pontos illeszkedésű vezetősínrendszernek köszönhetően tiszta, precíz vágások. A rendkívül hatékony porelszívás és a kevesebb zajt keltő fűrészlap révén kényelmesebb a munkavégzés - különösen beltérben. Beállítható fordulatszám, erőteljes, 1400 wattos motor és konstans elektronika különféle anyagok (pl. fa, munkalapok, alumínium, akrilüveg) vágására. A precíz eredmény eléréséhez a vágás szöge és mélysége pontosan beállítható. Névleges teljesítmény: 1400 W. Fűrészlap átmérő: 165 mm. Vágási mélység 45/90 fok: 57/42 mm. Üresjárati fordulatszám: 3600 – 6.250 ford./perc.

Gyártó
Bosch
Típus
Kézi körfűrész
Teljesítmény
1400 W
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Maximális vágási mélység
57 mm

Az olcsó.hu BOSCH GKT 55 GCE merülőfűrész árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BOSCH GKT 55 GCE merülőfűrész vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.