Kenhető szigetelés

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon
termék kép nagyítás

RECITEXT KENHETŐ TAPÉTA E SZÍNCS 1 m2

A Recitext® kenhető, szórható textiltapéta a jövő anyaga.
Összetétele 100% pamut textília!
Anyagszükséglet: 1 kg felhasználásával kb. 4 m2 készíthető el
Alkalmas lakások, irodák, középületek belső tereinek hő- és hangszigetelő burkolására. Megfelelő alapozás után felhordható vakolatra, gipszkartonra, betonfalra, vagy hungarocellre is.
Előnyös tulajdonságai:
- környezetbarát, elegáns, exkluzív, egyéni megjelenést biztosít
- kiváló hőszigetelő, ezáltal fűtési energia takarítható meg
-
A Recitext® kenhető, szórható textiltapéta a jövő anyaga. Összetétele 100% pamut textília! Anyagszükséglet: 1 kg felhasználásával kb. 4 m2 készíthető el Alkalmas lakások, irodák, középületek belső » Termék lap
 
termék kép nagyítás

CERESIT CL 51 KENHETŐ SZIGETELŐ FÓLIA 5 kg

Ceresit CL 51 vízzáró, rugalmas szigetelés csempe- és padlóburkolat alá.
JELLEMZŐI: oldószermentes, egykomponensű, rugalmas és repedésáthidaló, vízzáró
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Beltéri alkalmazás:
Alkalmas párás és fröccsenő vízterhelésnek kitett nedves helyiségekben (fürdőszoba, zuhanyzó, WC, konyha stb.) a kerámia burkolat alatti fal- és padlófelületek varrat- és hézagmentes szigetelésére. A szigetelő fóliát arra a felületre kell felhordani, ahonnét a vízterhelés várható!
Padlófűtés esetén is
Ceresit CL 51 vízzáró, rugalmas szigetelés csempe- és padlóburkolat alá. JELLEMZŐI: oldószermentes, egykomponensű, rugalmas és repedésáthidaló, vízzáró ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri alkalmazás: » Termék lap
 

Találatok száma: 2 db / 1 oldalon

Az olcsó.hu Kenhető szigetelés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Kenhető szigetelés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.