Skil 1565A gyalu


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy teljesítményű, 720 wattos gyalu felületek gyalulásához, sarkozáshoz és hornyoláshoz. Jobb és bal oldali forgácsnyílás: a kidobás iránya a helyzethez igazítható. Megfordítható TCT Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy teljesítményű, 720 wattos gyalu felületek gyalulásához, sarkozáshoz és hornyoláshoz. Jobb és bal oldali forgácsnyílás: a kidobás iránya a helyzethez igazítható. Megfordítható TCT gyalukések a sima kidolgozás és a hosszú élettartam érdekében. A kézhez álló parkolóláb védi a munkadarabot és a gyalukéseket. Jó minőségű, alumínium talp a rendkívül precíz munka érdekében.

A nagy mélységállító gomb kiegészítő első fogantyúként is szolgál az optimális irányítás érdekében 2 V-horony az alumíniumtalpban a könnyebb sarkozás érdekében. Modern, ergonomikus kialakítás az optimális kezelés érdekében. Beépített kulcstárolás. A bekapcsolásjelző mutatja, hogy a szerszám készen áll a használatra. Opcionális: porszívóval vagy porzsákkal pormentes működés biztosítható.

Műszaki adatok

Felvett teljesítmény: 720 W
Gyalulási szélesség: 82 mm
Gyalulási mélység: 0 - 2 mm
Illesztési mélység: 18 mm
Üresjárati sebesség: 16.000 fordulat/perc
Tömeg: 3,0 kg
Alumínium talplemez
Állítható elülső fogantyú
Kulcstároló
Biztonsági talp
Lezárás, bal / jobb

Gyártó
SKIL
Típus
Kézi gyalugép
Teljesítmény
720 W

Az olcsó.hu Skil 1565A gyalu árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skil 1565A gyalu vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.