Bosch GHO 15-82 gyalugép


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Bosch GHO 15-82 kézi gyalugép nagyon könnyű, ideális helyszíni javításokhoz, fej feletti munkákhoz. A gyalutengely acéllemezekből áll, a terhelhetősége jóval nagyobb mint a hagyományos Teljes leírás >

Termékleírás

A Bosch GHO 15-82 kézi gyalugép nagyon könnyű, ideális helyszíni javításokhoz, fej feletti munkákhoz. A gyalutengely acéllemezekből áll, a terhelhetősége jóval nagyobb mint a hagyományos aluminium tengelyeké, és kevésbé sérülékeny. Egykéses kialakítása miatt a késcsere igen gyors, a beállítás egyszerű, a gyalult felület pedig pontos marad. A készülék talpába 3 v-hornyot martak, hogy élletörést egyszerűen, könnyedén lehessen elkészíthető legyen. A szénkefék kívülről cserélhetők a gépház megbontása nélkül.

Gyártó
Bosch
Típus
Kézi gyalugép
Teljesítmény
600 W

Az olcsó.hu Bosch GHO 15-82 gyalugép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch GHO 15-82 gyalugép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.