Skil 6290A ütvefúró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy teljesítményű, 710 W-os ütvefúró 13 mm-es duplahüvelyű gyorstokmány a könnyű tartozékcsere elősegítése érdekében. Kézhez álló ütvefúró kényelmes, korszerű kivitelben Ideál Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy teljesítményű, 710 W-os ütvefúró 13 mm-es duplahüvelyű gyorstokmány a könnyű tartozékcsere elősegítése érdekében. Kézhez álló ütvefúró kényelmes, korszerű kivitelben Ideális minden otthoni fúrási munkához. A magas percenkénti löketszám a falazat gyors és erőfeszítést nem igénylő fúrását teszi lehetővé. Az ütőfunkció leállítása normál fúrásnál és csavarozásnál.

Funkciókijelző mutatja az üzemmódot Irányváltó funkció csavarozáshoz. Sebességállító kapcsoló: - rögzítőgombbal a folyamatos munkához - sebesség-előválasztó kapcsolóval az optimális sebesség kiválasztásához bármely alkalmazás esetén. Fokozatmentesen beállítható oldalsó fogantyú kétkezes irányításhoz. Mélységbeállító előre kiválasztott mélységre vakfuratok készítésénél.

Műszaki adatok

Felvett teljesítmény: 710 W
Tokmány: duplahüvelyű gyorstokmány: 13 mm
Fúrókapacitás acélban: 13 mm
Fúrókapacitás falazatban: 16 mm
Fúrókapacitás fában: 35 mm
Üresjárati sebesség: 0-2700 fordulat/perc
Löketek száma: 0-43200 percenként
Tömeg: 1,7 kg
Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz

Szállítási terjedelem

Oldalsó fogantyú
Mélységmérő
Kőfúrókészlet: ,3 db ( 5/6/8 mm)

Gyártó
SKIL
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
710 W
Fordulatszám
2700 rpm

Az olcsó.hu Skil 6290A ütvefúró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Skil 6290A ütvefúró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.