SKIL 1021 ütvefúró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

​​A Skil 1021AD 850 W-os ütvefúró kézhez álló, kis súlyú és az ergonomikusan kialakított markolatnak és a segéd fogantyúnak köszönhetően kényelmes munkavégzést biztosít. Sebe Teljes leírás >

Termékleírás

​​A Skil 1021AD 850 W-os ütvefúró kézhez álló, kis súlyú és az ergonomikusan kialakított markolatnak és a segéd fogantyúnak köszönhetően kényelmes munkavégzést biztosít. Sebességállító kapcsolóval kiválaszthatja a szükséges fúrási sebességet. A rögzítőkapcsoló a folyamatos munkához illetve a sebesség-előválasztó kapcsoló az optimális sebesség kiválasztásához nyújt segítséget. A Skil 1021AD 850 W-os ütvefúró működése során a normál fúrásnál és csavarozásnál az ütőfunkció leállítható. A csavarozást az irányváltó használata segíti elő. Az üzemmódot a funkciókijelző mutatja. A magas percenkénti löketszám a falazat gyors és erőfeszítést nem igénylő fúrását teszi lehetővé. A 13 mm-es duplahüvelyű gyorstokmány a könnyű tartozékcserét teszi lehetővé. ​​A Skil 1021AD 850 W-os ütvefúró mélységbeállítója, az előre kiválasztott mélységig engedi a vakfuratok készítését. A kétkezes irányítást az oldalsó fogantyú használata segíti elő. A készülék nagyon jól használható minden otthoni fúrási munkához. 

Gyártó
SKIL
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
850 W
Fordulatszám
2600 rpm

Az olcsó.hu SKIL 1021 ütvefúró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SKIL 1021 ütvefúró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.