Ryobi EID11002RV ütvefúró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesítmény: 1100 W. Változtatható sebesség, forgásirányváltás. Reteszelhetµ zár. Két sebességfokozatú hajtóm». Csúszásmentes sebességkapcsoló gomb. Bit tárolására alkalmas kazet Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesítmény: 1100 W. Változtatható sebesség, forgásirányváltás. Reteszelhetµ zár. Két sebességfokozatú hajtóm». Csúszásmentes sebességkapcsoló gomb. Bit tárolására alkalmas kazetta a pótfogantyúban. Livetool Indicator TM kék fény jelzi, ha a gép feszültség alatt van. GripZoneTM csúszásmentes fogantyú a még nagyobb kényelemért. Beépített energia szintjelzµ Tartozékok: kofferban, elfordítható pótfogantyú, mélységmérµ, szerszámkoffer.

Gyártó
Ryobi
Áramellátás
Elektromos hálózatról(vezetékes)
Teljesítmény
1100 W
Fordulatszám
3200 rpm

Az olcsó.hu Ryobi EID11002RV ütvefúró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ryobi EID11002RV ütvefúró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.